Co. Ltd van Xiamenkingray Industrial&Technology

          China Het meest professioneel van de Leverancier van Gasoplossingen

          Gasfornuis, BBQ Motor, Gasverwarmer, Gasontstekingsmechanisme

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD

Van goede kwaliteit Propaan/Natuurlijk Gasfornuis voor verkoop
Van goede kwaliteit Propaan/Natuurlijk Gasfornuis voor verkoop
Zeer professioneel bedrijf met de goede dienst en hard het werken na verkoopteams. Ik denk het mijn beste ervaring in het uitvoeren van producten van China zal zijn.

—— becky

Als oude klant, vertrouw ik zeer op uw producten en bedrijven. Tijdens de samenwerking, voorzag M. Luo me ook van heel wat professionele hulp.

—— daniel

Kingray brengt grote hulp aan ons werk, is uw bbq branderproductie zeer professioneel en nauwkeurig. Dank aan uw professionalisme en hartstocht.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD

1 2 3 4 5
Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD
KINGRAY BUREAU

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KINGRAY/GASRAYSTEH
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Co. Ltd van Xiamenkingray Industrial&Technology specialiseert zich in de industriële en commerciële leverancier van de gasoplossing. wij hebben onze eigen merken KINGRAY en GASRAYSTEH constant geëngageerd geregistreerd om beste de kwaliteitsproducten van de wereld te verstrekken. wij zijn op gasvelden meer dan 15 jaar geweest, breiden Onze producten zich constant uit en bevorderen. wij houden altijd omhoog met The Times.

 

Ons producten gamma van commercieel doel aan industrieel gebruik. de categorie is zich commerciële branders die wijd in bbq grillbranders, de branders van het keukenmateriaal als delen gebruikten en aan bbq grilltoebehoren zoals het controlemechanisme van de gasontsteking, veiligheidsklep, bbq motoren, vleespennen en volledige uitrustingslevering uitbreiden, zijn enz. voor industrieel gebruik gietijzerbranders voor gasoven van de oven van de voedselbakkerij, poederdeklaag oven genezen, latexhandschoenen, allerlei medische handschoenen het verwarmen en het drogen, en ook volledige industriële automcatic verwarmende oplossingsleverancier, enz. die Voorts breiden wij ook onze zaken uit om openlucht & binnenverwarmers te vergassen door verre keramiek infrarode platen te gebruiken die 30-50% gasenergie kunnen besparen dat zeer ons milieu beschermt. in adition aan dit, leveren wij ook de delen van gastoebehoren die aan de bovengenoemde belangrijkste producten vastmaken.

 

Wij houden constant omhoog met The Times en ontwikkelen innovatieve en ondernemende geest. Als u om het even welke vragen hebt, te raadplegen gelieve op tijd ons en wij zullen u onmiddellijk antwoorden. Wij kunnen de behoeften van de klant volgens de behoeften aanpassen. Wij hopen samenwerken om een rooskleurige toekomst tot stand te brengen. Om te helpen moet u me helpen!

Contactgegevens
Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD

Contactpersoon: Mr. David Luo

Tel.: 86-180-5982-3065

Fax: 86-592-7621257

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)