Co. Ltd van Xiamenkingray Industrial&Technology

          China Het meest professioneel van de Leverancier van Gasoplossingen

          Gasfornuis, BBQ Motor, Gasverwarmer, Gasontstekingsmechanisme

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit BBQ de Motor van Grillrotisserie voor verkoop
Van goede kwaliteit BBQ de Motor van Grillrotisserie voor verkoop
Zeer professioneel bedrijf met de goede dienst en hard het werken na verkoopteams. Ik denk het mijn beste ervaring in het uitvoeren van producten van China zal zijn.

—— becky

Als oude klant, vertrouw ik zeer op uw producten en bedrijven. Tijdens de samenwerking, voorzag M. Luo me ook van heel wat professionele hulp.

—— daniel

Kingray brengt grote hulp aan ons werk, is uw bbq branderproductie zeer professioneel en nauwkeurig. Dank aan uw professionalisme en hartstocht.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD

1 2 3 4 5
Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD
KINGRAY BUREAU

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KINGRAY/GASRAYSTEH
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Sinds 1997, zijn de stichter en het team van het bedrijf bezig geweest met commerical en industriële en gas ceramische infrarode brander die onderzoeken manfacturing. door absorptie van geavanceerde technologieën van Taiwan en Japan. Wij vernieuwen constant en verbeteren.

 

Vanaf 1998-2010, zijn wij in gasfornuiszaken voor meer dan 12years geweest en onze producten heeft zich aan bbq grill, toebehoren van bbq motoren, vleespenuitrustingen en anderen uitgebreid. 

 

In het jaar van 2012, was de investering 13 miljoen yuan RMB, en meer dan 40 mu van industriële basis werden gebouwd in Jiangxi, Ganzhou-was stads Industrieel Park.Kingray Industrieel Co. verdere ontwikkeling en uitbreiding.

 

De voltooide en verder uitgebreide productie gezet in het lopen in midden 2013, volgens de bedrijf planning, de nieuwe fabriek bereikte de ontwerpcapaciteit, zou de jaarlijkse outputwaarde moeten meer dan 30 miljoen RMB bereiken.

 

In het jaar van 2016, in aanbouw is het project in twee fasen van de installatie, en de jaarlijkse outputwaarde zal op basis van origineel worden verdubbeld. 

Contactgegevens
Xiamen Kingray Industrial&Technology CO. LTD

Contactpersoon: Mr. David Luo

Tel.: 86-180-5982-3065

Fax: 86-592-7621257

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)